Vi söker Säljare/Ansvarig till Begagnat-outlet.

Är du vår nästa säljare och begagnat-ansvarig?
I september 2017 öppnade vi en fantastiskt fin och toppmodern Audi-anläggning på Flygstaden i Halmstad. Efter en succéstart satsar vi nu vidare i Halmstad och kommer i början av 2018 att öppna portarna till en ny Begagnat-outlet, granne med vår nuvarande anläggning på Flygstaden. Vi erbjuder dig möjligheten att få vara med på en riktigt spännande resa att leda och sälja i vårt nya affärsområde där vår målsättning och fokus är att skapa lönsamma affärer och upplevelser i toppklass för våra kunder.

Vår slogan, ”Bra bilägande börjar hos oss”, strävar vi efter att leva upp till varje dag och i varje enskilt kundmöte. En anda vi i företaget och ägarfamiljen har arbetat efter sedan starten 1929, vilket resulterat i stabila och långsiktiga affärsrelationer med våra kunder i Småland.

Brinner du för försäljning? Din kundservice och kvalitet i arbetet ger avtryck! Du vill utvecklas och ta ansvar för att bygga ett nytt affärsområde! Präglas du av affärsmannaskap och driv?

Då har vi något för dig!

Vi erbjuder.

Vi på Svenstigs Bil erbjuder en familjär atmosfär, där vi sätter kunden i fokus. Vi bygger vår verksamhet på långsiktiga och starka kundrelationer. Som Säljare/Ansvarig för vår nya Begagnat-outlet erbjuder vi en fantastisk möjlighet att driva och utveckla begagnatförsäljningen, göra en riktigt bra förtjänst i takt med ökade försäljningsvolymer samtidigt som du får vara med och ta ett helhetsansvar och sätta prägel på ett nytt affärsområde! Affärsmannaskap, kvalitetsmedvetenhet och kundnöjdhet är självklara värdeord för oss. Vi erbjuder dig utbildning och kompetensutveckling för att skapa de bästa förutsättningarna att prestera på toppnivå.

Du som söker.

Som Säljare /Ansvarig för vår Begagnat-outlet förstår du värdet av att ta ansvar för varje kund och affär. Du erbjuder en affärsmässig, öppen och lättillgänglig personlighet och din förmåga att skapa förtroende är avgörande. Samtidigt är du en självständig, strukturerad, målmedveten och resultatinriktad person som inspireras av möjligheterna att utveckla affärsområdet. Din yrkesmässiga bakgrund är inom försäljning och du brinner för att göra affärer. Din servicekänsla är hög och du vet att kunden är påläst, kunnig och ställer högsta krav på information, kommunikation och väl utförd leverans på alla nivåer.

Krav
Körkort för personbil. God talad och skriven svenska. God datavana.

Meriterande
Erfarenhet från bilförsäljning, försäljning av kapitalvaror eller verksamhetsledning med resultatansvar.

Placeringsort
Halmstad

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare. Heltid

Lön/förmåner
Fast lön + rörlig lön

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Svenstigs Bil AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Martin Klasson, 073-417 56 66. Din ansökan vill vi ha senast 14 januari 2018 via www.finnvedensaljkraft.se.

Sök bilar

×