Servicerådgivare Audi Halmstad

Som Servicerådgivare hos Svenstigs Bil är du ansiktet utåt och den första som våra kunder möter i kundmottagningen, i telefonen eller i våra digitala kanaler. Vi söker dig som är en mycket god administratör och drivs av att ge personlig service. Våra värdeord GLÄDJE, ENGAGEMANG och ÄRLIGHET speglar vår vardag.
Låter det intressant? Läs mer om det här roliga och fartfyllda jobbet hos en av Sveriges bästa Audi återförsäljare.

Dina arbetsuppgifter.

Som servicerådgivare hos oss är du en nyckelperson i relationen till våra kunder. Du är vårt ansikte utåt och den första som våra kunder möter i kundmottagningen eller i telefonen.
Du ser till att alla kunder får ett tryggt och trevligt första bemötande samtidigt som du växlar mellan flera olika arbetsuppgifter och administrativa system.
Du ansvarar för kundens upplevelse genom lyhördhet, noggrannhet, kommunikation, glädje och engagemang.

I ditt dagliga arbete:
-tar du emot kundens beställning
-räknar fram offerter
-planerar in bokningar
-övergripande ansvar för att kommunikation, överenskommelser och deadlines med våra kunder upprätthålls
-du samverkar mellan olika avdelningar och säkerställer hög leverans samt smidig service

Som medarbetare hos oss får du en gedigen introduktion samt utbildning. Det finns många möjligheter till utveckling i ditt arbete genom ett brett ansvarsområde. Du arbetar även aktivt med förbättringsarbeten samt uppsökande verksamhet kring försäljning och uppföljning. Vi erbjuder dig ett roligt och fartfyllt jobb hos en av Sveriges bästa Audi återförsäljare, som alltid ligger i framkant.

Du blir dessutom en del av ett härligt gäng med bra sammanhållning.
Placering är på Svenstigs mycket representativa Audi anläggning på Flygstaden. Arbetstiden är dagtid vardagar. Du igår i ett team med fyra servicerådgivare och är underställd Verkstadschefen.

Du.

Vi tror att du är helt rätt för denna tjänsten om du är en positiv person som levererar service av högsta klass i alla lägen.
Du trivs i en tjänst där dina arbetsdagar varierar och där tempot ofta är högt. Du är tävlingsinriktad och jobbar aktivt för att nå uppsatta mål. Med struktur och noggrannhet navigerar du med enkelhet mellan olika arbetsuppgifter och system utan att tappa kvalitet.

Vi söker dig med stort kundfokus som tidigare har arbetat inom service, administration eller försäljning.
Du är van att ha både telefon och dator som hjälpmedel i ditt arbete. För att lyckas i rollen behöver du vara snabblärd gällande nya datasystem och tycka det är roligt med teknik. Att du uttrycker dig väl på svenska & engelska, både i tal och skrift är en förutsättning. På Svenstigs Bil arbetar vi som ett team och vi välkomnar dig som en ny viktig spelare i vårt lag.

Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan på effektiv.se. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor gällande tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Madeleine Neidert.

Vi.

Svenstigs Bil AB är auktoriserade återförsäljare och serviceverkstad av Audi, Volkswagen och Skoda personbilar, Volkswagen transportbilar och Scania lastbilar. Vi finns representerade på fyra orter. Huvudkontoret finns i Värnamo och övriga orter som vi finns på är Gislaved, Smålandsstenar och Halmstad.
Halmstad är auktoriserad återförsäljare för Audi försäljning och serviceverkstad. Totalt har Svenstigs ca 150 anställda och omsätter ca 950 Mkr. Svenstigs Bil är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Sök bland våra bilar

×