Nu söker vi en servicerådgivare till Audi Halmstad.

Efter en succéstart satsar vi vidare! I september 2017 öppnade vi upp portarna till en fantastiskt fin och toppmodern Audi-anläggning på Flygstaden i Halmstad. Nu erbjuder vi en otroligt spännande och rolig möjlighet att få vara med oss i vårt team som Servicerådgivare, att skapa en Audi-upplevelse i absolut världsklass för våra kunder.

Brinner du för kundservice i världsklass? Vill du jobba med ett av bilvärldens mest attraktiva varumärken? Vill du arbeta i ett team med stark laganda? Representerar du affärsmannaskap och driv?

Då har vi något för dig!

Vi på Svenstigs Bil erbjuder en familjär atmosfär, där vi sätter kunden i fokus. Vi bygger vår verksamhet på långsiktiga och starka kundrelationer. Vi ger kunden det bästa bilägandet genom professionell kundservice och trevlig miljö.

Vi erbjuder nu en Servicerådgivare ett spännande och utvecklande arbete i en framgångsrik och stark organisation. Du kommer att representera ett av bilvärldens mest attraktiva varumärken – Audi.

Arbetsuppgifter.

Till Svenstigs toppmoderna verkstad söker vi en servicerådgivare med relevant utbildning och erfarenhet. Som servicerådgivare är du länken mellan kunden och övriga kollegor inne i verkstaden, och som titeln antyder har du en rådgivande roll mot våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att administrera servicebokningar både i butik och via telefon, ta betalt av kunden, inlämning och utlämning av bilar samt beställning av reservdelar. Det är viktigt att du gillar kundkontakt och inser vikten av att vara socialt lättsam och serviceinriktad.

Med social förmåga och positiv inställning bidrar du till att bygga ett starkt team med högsta servicegrad. Du erbjuds en arbetsplats med det senaste inom bilteknik med goda utvecklingsmöjligheter i ett växande och satsande företag.

Du som söker.

Du gör det lilla extra för att varje kunds förväntningar ska överträffas. Att arbeta i grupp är naturligt för dig men det är också viktigt att du är initiativtagande och kan fatta egna beslut.

Du förstår vikten av att kunna prioritera och arbeta strukturerat. Egenskaper som vi värdesätter är driv, affärsmannaskap och förståelse för helheten i affären. Du har hög servicekänsla och är stresstålig.

Känner du igen dig? Välkommen att söka!

Välkommen med Din ansökan och ta chansen att vara med i ett ledande Audi-team i Sverige!

Har du frågor? Slå en signal eller skicka ett mejl, så lovar vi att besvara dina funderingar så snart vi kan.

Ansökan

Skicka din ansökan till Johan Enell, via johan.enell@svenstigs.se. Märk ditt e-post med ämnet ”Servicerådgivare”.

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2018.

Audi Halmstad

Sök bilar

×