Servicetekniker till Svenstigs och Scania i Värnamo

Svenstigs behöver utöka med en Servicetekniker för att möta våra kunders behov och söker nu dig som känner att du vill fortsätta att utvecklas inom mekanikeryrket. Vi söker dig som idag jobbar som bilmekaniker/fordonsmekaniker eller annan fordonsbakgrund och som gillar att jobba med fordonselektronik samt felsökning digitalt. Vi söker även dig som har en el bakgrund och som vill söka sig till lastbilsbranschen.

Du som söker.

Du gillar utmaningar, är en problemlösare och har god känsla för kvalité. Vidare tror vi också att du är en effektiv och kundorienterad lagspelare som bidrar till en härlig teamkänsla och gemenskap, vilket är något som vi värdesätter högt.
Eftersom vi går mot elektrifiering av våra produkter på sikt så är även du som jobbar som elektriker idag intressant i urvalet.
Du gillar teknik och felsökning och blir inspirerad av att lösa problem.
Är du en person med känsla för kvalité, noggrannhet och som alltid har kunden i centrum?  Då kan du vara vår nästa Servicetekniker.

Dina kvalifikationer

Du har gymnasiekompetens inom antingen Fordon, El eller industri som vill utvecklas inom Scanias produkter.
B- Körkort är ett krav och har du C eller D körkort är det meriterande men inget krav.
Svenska i tal och skrift är ett krav

Vi på Svenstigs Bil.

Vi erbjuder ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken – Scania. Vi kommer att se till att du får rätt förutsättningar för att lyckas där vi kommer att ge dig e-learning utbildningar samt utbildningar på plats i Södertälje för att du ska lyckas som servicetekniker. Vi kommer att lägga en plan på dig som anställd där du kommer känna att du utvecklas. Om detta känns inspirerande då ska du söka jobbet hos oss

Löpande urval

Du är välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt.
Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare eller provanställning/heltid.
Lön/förmåner: Fast månadslön enligt kollektivavtal.
Sista ansökningsdag 31/1-2022

Frågor besvaras av:

 HR-chef Per Andersson, tfn: 0370-205 34, e-post: per.andersson@svenstigs.se

Ansökan skickas till:

Välkommen med din ansökan märkt ”Servicetekniker Scania” samt CV till sektorchef Robert Ljungskog på e-post: robert.ljungskog@svenstigs.se

Svenstigs Bil AB är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen och Skoda personbilar, Volkswagen transportbilar och Scania lastbilar. Vi finns representerade på fyra orter. Huvudkontoret finns i Värnamo och övriga orter som vi finns på är Gislaved, Smålandsstenar och Halmstad. Vid vår Scania-anläggning i Värnamo och Smålandsstenar finns försäljning och service av lastbilar och släp samt en specialiserad bussverkstad. Förutom försäljning driver Svenstigs även en komplett servicemarknad för samtliga märken vi är återförsäljare för, samt för Seat personbilar. Totalt har Svenstigs ca 150 anställda, varav ca 35 arbetar inom Scania-verksamheten, och omsätter ca 1200 Mkr. Svenstigs Bil är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Per Andersson

HR-chef Telefon: 0370-205 34
E-post: per.andersson@svenstigs.se

Sök bland våra bilar

×