Servicetekniker till Svenstigs och Scania i Värnamo

Svenstigs behöver utöka med en Servicetekniker för att möta våra kunders behov och söker nu dig som känner att du vill fortsätta att utvecklas inom mekanikeryrket.

Vi behöver dig för omgående anställning. Vi söker Servicetekniker till Värnamo med erfarenhet inom lastbilsteknik.

Du.

Vi söker dig som idag jobbar som bilmekaniker/fordonsmekaniker eller annan fordonsbakgrund och som gillar att jobba med fordonselektronik samt felsökning digitalt. Du har ett brinnande intresse för fordon och teknik och vill arbeta i en omväxlande roll som fordonsmekaniker med inriktning på professionella fordon som Lastbil och Buss.

Vi.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i vår moderna serviceanläggning i Värnamo. Du får möjligheten att jobba med det senaste inom fordonsteknik och möjligheten att arbeta med ett av de främsta märkena vad det gäller teknisk utveckling.
Vi satsar löpande på utbildning och kompetensutveckling, vilket ger dig goda utvecklingsmöjligheter i ett starkt, växande och nysatsande företag. Vi kommer att lägga en plan på dig som anställd för att du ska utvecklas inom Scanias produkter och känna dig trygg i ditt arbete i framtiden.

Du gillar utmaningar, är en problemlösare och har en god känsla för kvalité. Vidare tror vi också att du är en effektiv och kundorienterad lagspelare som bidrar till en härlig teamkänsla och gemenskap, vilket är något som vi värdesätter högt.
Är du en person med känsla för kvalité, noggrannhet och som alltid har kunden i centrum? Då kan du vara vår nästa Servicetekniker. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Ansök redan idag.

Du är välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt. Sista ansökningsdag: 2021-08-31

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare eller provanställning/heltid
Lön/förmåner: Fast månadslön enligt kollektivavtal

Frågor besvaras av:

HR-chef Per Andersson, tfn 0370-205 34, e-post: per.andersson@svenstigs.se

Ansökan skickas till:

Välkommen med din ansökan samt CV märkt ”Servicetekniker Scania” till HR-chef Per Andersson, e-post: per.andersson@svenstigs.se

Svenstigs Bil AB är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen och Skoda personbilar,

Volkswagen transportbilar och Scania lastbilar. Vi finns representerade på fyra orter. Huvudkontoret finns i Värnamo och övriga orter som vi finns på är Gislaved, Smålandsstenar och Halmstad. Vid vår Scania-anläggning i Värnamo och Smålandsstenar finns försäljning och service av lastbilar och släp samt en specialiserad bussverkstad. Förutom försäljning driver Svenstigs även en komplett servicemarknad för samtliga märken vi är återförsäljare för, samt för Seat personbilar. Totalt har Svenstigs ca 150 anställda, varav ca 35 arbetar inom Scania-verksamheten, och omsätter ca 950 Mkr. Svenstigs Bil är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001. www.svenstigs.se

Per Andersson

HR-chef Telefon: 0370-205 34
E-post: per.andersson@svenstigs.se

Sök bland våra bilar

×