SCANIA – IT STARTS WITH YOU

Svenstigs Bil AB är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen och Skoda personbilar, Volkswagen transportbilar och Scania lastbilar. Vi finns representerade på fyra orter. Huvudkontoret finns i Värnamo och övriga orter som vi finns på är Gislaved, Smålandsstenar och Halmstad. Vid vår Scania-anläggning i Värnamo och Smålandsstenar finns försäljning och service av lastbilar och släp samt en specialiserad bussverkstad. Förutom försäljning driver Svenstigs även en komplett servicemarknad för samtliga märken vi är återförsäljare för, samt för Seat personbilar. Totalt har Svenstigs ca 150 anställda, varav ca 35 arbetar inom Scania-verksamheten, och omsätter ca 950 Mkr. Svenstigs Bil är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001. www.svenstigs.se

Servicetekniker till Scania i Vänamo

Svenstigs behöver utöka med en Servicetekniker för att möta våra kunders behov, vi söker dig som känner att du vill fortsätta att utvecklas inom mekanikeryrket.

Vi söker dig som idag jobbar som bilmekaniker/fordonsmekaniker eller annan fordonsbakgrund och som gillar att jobba med fordonselektronik samt felsökning digitalt. Du har ett brinnande intresse för fordon och teknik och vill arbeta i en omväxlande roll som fordonsmekaniker med inriktning på professionella fordon som lastbil och buss.

Vi behöver dig för omgående anställning.

Vi söker Servicetekniker till Värnamo med erfarenhet inom lastbilsteknik och som vill utvecklas ytterligare i sin nuvarande roll som Servicetekniker.
Vi erbjuder dig ett varierande arbete i våra moderna serviceanläggningar i Värnamo och Smålandsstenar. Du får möjlighet att jobba med det senaste inom fordonsteknik och möjlighet att arbeta med de främsta märkena vad det gäller teknisk utveckling.

Vi satsar löpande på utbildning och kompetensutveckling, vilket ger dig goda utvecklingsmöjligheter i ett starkt, växande och nysatsande företag. Vi kommer att lägga en plan för dig som anställd för att du ska utvecklas inom Scanias produkter och känna dig trygg i ditt arbete i framtiden.

Du gillar utmaningar, är en problemlösare och har god känsla för kvalité. Vidare tror vi också att du är en effektiv och kundorienterad lagspelare som bidrar till en härlig teamkänsla och gemenskap, vilket är något som vi värdesätter högt.
Är du en person med känsla för kvalité, noggrannhet och som alltid har kunden i centrum? Då kan du vara vår nästa Servicetekniker. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Känner du igen dig, välkommen att ansöka:

Löpande urval, du är välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt.

Frågor besvaras av:
Sektorchef Robert Ljungskog, tfn 0370-205 30, e-post: robert.ljungskog@svenstigs.se eller
HR-chef Per Andersson, tfn 0370-205 34, e-post: per.andersson@svenstigs.se

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare eller provanställning/heltid
Lön/förmåner: Fast månadslön enligt kollektivavtal

Ansökan skickas till:
Välkommen med din ansökan och CV märkt ”Servicetekniker Scania” till sektorchef Robert Ljungskog på e-post: robert.ljungskog@svenstigs.se

Per Andersson

HR-chef Telefon: 0370-205 34
E-post: per.andersson@svenstigs.se

Sök bland våra bilar

×