Vi söker Mekaniker/Tekniker till vår Audiverkstad i Halmstad.

Vill du jobba med ett av bilvärldens mest attraktiva varumärken? Vill du jobba i ett starkt team med härlig laganda? Gillar du utmaning, teknik och utveckling?

Då har vi något för dig!

Vi på Svenstigs Bil erbjuder en familjär atmosfär, där vi sätter kunden i fokus. Vi bygger vår verksamhet på långsiktiga och starka kundrelationer och ger kunden det bästa bilägandet genom professionell kundservice, hög arbetskvalitet och trevlig miljö.

Vi söker nu efter Tekniker till ett spännande och utvecklande arbete i en framgångsrik och stark organisation.

Du kommer att representera ett av bilvärldens mest attraktiva varumärken – Audi.

Till Svenstigs toppmoderna verkstad söker vi tekniker med utbildning och erfarenhet. Som tekniker utför du service, reparationer och felsökning.

Du som söker.

Affärsmannaskap, kvalitetsmedvetenhet och kundnöjdhet är självklara värderingar för dig. Med social förmåga, positiv inställning och ett starkt intresse bidrar du till att bygga ett starkt team med högsta servicegrad. Du erbjuds en arbetsplats med det senaste inom bilteknik samt goda utvecklingsmöjligheter i ett växande och satsande företag.

Du gör det lilla extra för att varje kunds förväntningar ska överträffas. Du är en lagspelare men är också självgående och initiativtagande.

Du förstår vikten av att kunna prioritera och arbeta strukturerat. Du har hög servicekänsla gillar högt tempo och är noggrann i ditt arbete.

Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning/erfarenhet samt god datorvana.
B-Körkort är ett krav.

Känner du igen dig? Välkommen att söka!

Har du frågor? Slå en signal eller skicka ett mail till Emil Lorentsson, tel: 035-767 76 25 eller mail: emil.lorentsson@svenstigs.se, så lovar vi att besvara dina funderingar så snart vi kan.

Välkommen med Din ansökan och ta chansen att vara med i urvalet till ett ledande Audi-team i Sverige!

Ansökan

Ansök senast 27 februari.

Ansökan skickas till Emil Lorentsson via mail: emil.lorentsson@svenstigs.se

Emil Lorentsson

Verkstadschef Audi Halmstad Telefon: 035-767 76 25
E-post: emil.lorentsson@svenstigs.se

Sök bland våra bilar

×