Vi söker Mekaniker/Tekniker till vår Audiverkstad – Audi Värnamo.

Vill du jobba med ett av bilvärldens mest attraktiva varumärken? Vill du jobba i ett starkt team med härlig laganda? Gillar du affärsmannaskap och utveckling? Din kompetens och kundservice ger avtryck. Då har vi något för dig!

Till Svenstigs söker vi tekniker med utbildning och erfarenhet. Som tekniker utför du service, reparationer och felsökning.

Vi på Svenstigs Bil.

Vi erbjuder en familjär atmosfär, där vi sätter kunden i fokus. Vi bygger vår verksamhet på långsiktiga och starka kundrelationer. Ger kunden det bästa bilägandet genom professionell kundservice och trevlig miljö.

Vi söker nu efter Tekniker till ett spännande och utvecklande arbete i en framgångsrik och stark organisation.

Du som söker.

Affärsmannaskap, kvalitetsmedvetenhet och kundnöjdhet är självklara värderingar för dig. Med social förmåga och positiv inställning bidrar du till att bygga ett starkt team med högsta servicegrad. Du erbjuds en arbetsplats med det senaste inom bilteknik samt goda utvecklingsmöjligheter i ett växande och satsande företag.

Du gör det lilla extra för att varje kunds förväntningar ska överträffas. Du är en lagspelare men är också självgående och initiativtagande.

Du förstår vikten av att kunna prioritera och arbeta strukturerat. Du har hög servicekänsla och är stresstålig.

Känner du igen dig? Välkommen att söka!

Har du frågor? Slå en signal eller skicka ett mail till Emilia Magnisson, tel.: 0370-205 70 eller mail: emilia.magnisson@svenstigs.se , så lovar vi att besvara dina funderingar så snart vi kan.

Välkommen med Din ansökan och ta chansen att vara med i urvalet till ett ledande Audi-team i Sverige!

Emilia Magnisson

Verkstadschef Audi Värnamo Telefon: 0370-205 70
E-post: emilia.magnisson@svenstigs.se

Sök bland våra bilar

×