Nu söker vi två tekniker till Värnamo.

På vår anläggning i Värnamo servar vi dagligen bilmärken som Volkswagen, Skoda och Seat. Hösten 2017 öppnade vi även upp portarna för en splitterny Audi-verkstad. Våra nya tekniker kommer att arbeta på Audi eller Volkswagen.

Att vara tekniker hos oss

Vi erbjuder en otroligt spännande och rolig möjlighet att få vara med oss i vårt team, att skapa en serviceupplevelse i absolut toppklass för våra kunder.

Vi arbetar med det senaste inom bilteknik samt goda utvecklingsmöjligheter i ett växande och satsande företag.

Svenstigs Bil erbjuder en familjär atmosfär, där vi sätter kunden i fokus. Vi bygger vår verksamhet på långsiktiga och starka kundrelationer. Ger kunden det bästa bilägandet genom professionell kundservice och trevlig miljö.

Nu söker vi ytterligare två tekniker med utbildning och erfarenhet (erfarenhet inom VAG är en merit). Som tekniker utför du service, reparationer och felsökning.

En social stjärna som ser lösningar där andra ser problem

Det viktigaste för oss är att du har en positiv inställning och vill bidra till att bygga ett starkt team med kundens behov i fokus. En lagspelare med förmåga att vara självgående och initiativtagande. Vi tror att du gärna gör det där lilla extra för att varje kunds förväntningar ska överträffas. Att du förstår vikten av att kunna prioritera och arbeta strukturerat.

Känner du igen dig? Välkommen att söka!

Ansökan

Skicka din ansökan till Johan Enell, via johan.enell@svenstigs.se. Märk ditt e-post med ämnet ”Tekniker”.

Vi tillämpar löpande urval. Ansök senast 30 januari 2020.

Johan Enell

Servicemarknadschef Telefon: 0370-205 21
E-post: johan.enell@svenstigs.se

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×