Nu söker vi en tekniker till vår anläggning i Gislaved .

Vill du jobba med ett av bilvärldens mest attraktiva varumärken? Vill du jobba i ett starkt team med härlig laganda? Gillar du affärsmannaskap och utveckling? Din kompetens och kundservice ger avtryck. Då har vi något för dig!

Vi på Svenstigs Bil erbjuder en familjär atmosfär, där vi sätter kunden i fokus. Vi bygger vår verksamhet på långsiktiga och starka kundrelationer. Ger kunden det bästa bilägandet genom professionell kundservice och trevlig miljö.

På vår anläggning i Gislaved servar vi dagligen bilmärken som Volkswagen, Skoda, Seat och Audi.

Att vara tekniker hos oss

Vi erbjuder en otroligt spännande och rolig möjlighet att få vara med oss i vårt team, att skapa en serviceupplevelse i absolut toppklass för våra kunder.
Vi arbetar med det senaste inom bilteknik samt goda utvecklingsmöjligheter i ett växande och satsande företag. Svenstigs Bil erbjuder en familjär atmosfär, där vi sätter kunden i fokus. Vi bygger vår verksamhet på långsiktiga och starka kundrelationer. Ger kunden det bästa bilägandet genom professionell kundservice och trevlig miljö.

Nu söker vi ytterligare tekniker med utbildning och erfarenhet (erfarenhet inom VAG är en merit). Som tekniker utför du service, reparationer och felsökning.

En social stjärna som ser lösningar där andra ser problem

Det viktigaste för oss är att du har en positiv inställning och vill bidra till att bygga ett starkt team med kundens behov i fokus. En lagspelare med förmåga att vara självgående och initiativtagande. Vi tror att du gärna gör det där lilla extra för att varje kunds förväntningar ska överträffas. Att du förstår vikten av att kunna prioritera och arbeta strukturerat.

Känner du igen dig? Välkommen att söka.

Ansökan

Skicka din ansökan till Robert Holmberg, via robert.holmberg@svenstigs.se.

Märk ditt e-post med ämnet ”Tekniker”.

Vi tillämpar löpande urval. Ansök senast 15 februari 2020.

Robert Holmberg

Verkstadschef personbilar Telefon: 0371-58 68 08
E-post: robert.holmberg@svenstigs.se

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×