Verkstadschef Scania Smålandsstenar

SCANIA – IT STARTS WITH YOU

Vår nuvarande verkstadschef går i pension, därför söker vi nu hans efterträdare till vår Scania-verksamhet i Smålandsstenar.

Har du erfarenhet av bil- och fordonbranschen och precis som vi brinner för att driva och utveckla människor och verksamheter? Har du tidigare haft en roll med arbetsledaransvar, där du är spindeln i nätet och förstår vikten av nöjda och engagerade medarbetare? Sök då tjänsten som Verkstadschef hos oss.

Hos oss på Svenstigs Bil får du tryggheten av att vara en del i ett stabilt och tryggt familjeföretag där du får förutsättningar att lyckas och utvecklas.

Tjänstebeskrivning.

Som verkstadschef har du det övergripande ansvaret för kundmottagning, verkstad, administration och personal inom din avdelning. Dina arbetsuppgifter består främst av att ge våra kunder en förstklassig service genom att leda, planera och fördela dagens arbeten, stötta och supporta medarbetarna i verkstaden.
Du ser till att verksamheten har en ständig utveckling genom lönsamhet, nöjda kunder och kompetent personal.
Vi är sex medarbetare i Smålandsstenar. Du kommer att jobba nära personalen, vilket ställer krav på dig att jobba med att fortsätta utveckla vårt team för att möta våra kunders krav nu och i framtiden. I arbetet är coachning och konstruktiv feedback en naturlig del. Givetvis sker arbetet i nära samarbete och med stöd av vår sektorchef.
I tjänsten ingår även löpande kvalitetsarbete som säkerställer att verkstadens produktion bedrivs i enlighet med Svenstigs Bils och Scanias kvalitetspolicy och mål.

Kvalifikationer.

Vi söker en person med minst gymnasieutbildning. Erfarenhet av lastbilsbranschen är meriterande och positivt är att du sedan tidigare har erfarenhet från en arbetsledande position, såsom verkstadschef eller försteman på verkstad. Du har god förståelse för servicemarknaden och dess processer och rutiner. Du är van med att arbeta efter högt uppsatta mål samt en god förmåga att kunna ha många bollar i luften samtidigt. Ytterligare krav för tjänsten är att du har god telefon- och datavana, kunskaper i Officepaketet samt trivs med att möta kunder.
Du bör även behärska svenska och engelska väl, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper.

Som person är du service- och kvalitetsmedveten och du tycker om att arbeta med människor. Du har förmågan att bygga team och det faller sig naturligt för dig att planera och organisera arbetet. Du är en ledare som trivs i rollen att utveckla såväl människor som verksamhet och arbetar på ett lösningsorienterat sätt. Det är viktigt för oss att vi alltid jobbar efter kundens behov och att vi är serviceminded, där du är förtroendegivande för våra kunder och vår egen personal.
För oss är kundnöjdhet, och långsiktig lönsamhet de viktigaste hörnstenarna, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang, värderingar och din personlighet.

Vi satsar löpande på utbildning och kompetensutveckling, vilket ger dig goda utvecklingsmöjligheter i ett starkt, växande och nysatsande företag.

Löpande urval.
Du är välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt.

Frågor besvaras av:
Sektorchef Robert Ljungskog, tel.nr: 0370-205 30, e-post: robert.ljungskog@svenstigs.se.

Varaktighet/Arbetstid:
Tillsvidare heltid

Ansökan skickas till:
Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till sektorchef Robert Ljungskog på e-post: robert.ljungskog@svenstigs.se

Svenstigs Bil AB är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Skoda och Scania och finns representerat i Värnamo, Gislaved, Smålandsstenar och Halmstad. Bolaget omsätter ca 700 Msek och har ca 130 medarbetare varav 30 arbetar inom Scania-verksamheten. Vid vår Scania-anläggning i Värnamo och Smålandsstenar finns försäljning och service av lastbilar och släp samt en specialiserad bussverkstad i Värnamo.

Sök bilar

×