Vi reparerar stenskott och byter bilglas.

Snabba reparationer av stenskott.

Bra sikt är viktigt när du är ute i trafiken och en hel vindruta i din bil är en förutsättning för att bilen ska fungera som det var tänkt. Den ökar fordonets styvhet och dessutom stöder vindrutans utformning passagerarkrockkuddens funktion och styrka. Därför är det viktigt att även laga stenskott. Då undviker du störande moment när du kör, dessutom hindrar lagningen att stenskottet blir till en spricka som i sin tur försvagar rutan. Vi kan få många typer av stenskott så att bli så gott som osynliga.

Låt en expert ta hand om din vindruta på din Audi, Volkswagen, SKODA eller SEAT.

Nästa gång du behöver byta din vindruta, kontakta din originalverkstad. Vi använder bara originalvindrutor och originallim som garanterar att bilens säkerhetskonstruktion fungerar.

Vad gör vi om din bil fått ett stenskott eller en spricka?

I första hand lagar vi rutan men beroende på skadans storlek och placering kan det vara nödvändigt att byta rutan. Ett stenskott bör lagas så fort som möjligt för att minska risken att det växer till en större spricka.

Viktig information i vindrutan

Om en kalibrering inte utförs riskerar systemen att ge missvisande information, vilket kan få förödande konsekvenser.
Du som till exempel kör en ny, fullutrustad Audi Q7 vet också att vindrutan även fungerar som projektionsyta. Med system som head up-display, där viktig information projiceras på vindrutan framför föraren, krävs andra vindrutor än dem som är standard på en bil utan samma system. Detta är något som vi som är auktoriserad verkstad känner till och kan hantera på rätt sätt. När du lämnar in din bil till oss som är en auktoriserad verkstad får du alltid originaldelar. Så även på rutan.

Vad kostar det?

Om du har en halv- eller helförsäkring betalar du normalt självrisken och försäkringsbolaget står för resten. Vi hjälper dig med kontakten med försäkringsbolaget.

Låt dem som verkligen kan din bil byta eller laga vindrutan. Välkommen till våra glasexperter.

NYHET i Gislaved!

Vi har byggt helt ny glasverkstad i Gislaved. Vi byter nu vindruta och lagar stenskott på alla bilmärken.

Kontakta oss för att boka byte eller reparation av bilglas.

Halmstad: Audi 

Värnamo: Audi

Värnamo: Skoda, Volkswagen, SEAT, Volkswagen Transportbilar

Gislaved: Skoda, Volkswagen, SEAT, Volkswagen Transportbilar och vi byter även på alla övriga bilmärken

Sök bland våra bilar

×