Prisgaranti

För oss och för dig. Svenstigs prisgaranti är ett sätt för oss att visa dig som kund att vi levererar kvalité och kunnande, i produkter och tjänster, till marknadsmässiga priser.

Idag pratas det mycket om att auktoriserade verkstäder är dyrare än sk allbilsverkstäder. Ofta görs dessa jämförelser alltför övergripande och innehållet i den tjänst, reparation eller åtgärd man får är inte likvärdigt. Det är inte alltid som det absolut lägsta priset är det bästa, det är att vara mest prisvärd som ger bästa totalekonomi.

Mobilitetsgarantin ingår

Ett exempel på tilläggstjänster som ingår på många av våra reparationer är mobilitetsgarantin. Den innehåller:

  • hjälp dygnet runt
  • fri bärgning till verkstad
  • fri lånebil upp till fem dygn
  • fri övernattning i ett dygn

Garantin ingår förutsatt att du lämnar in din bil för en Grund/Long Life Service. Mer detaljerad information och villkor kan någon av våra kundmottagare hjälpa dig med. Som auktoriserad verkstad får vi dessutom löpande information om garantiåtgärder, förbättringar, uppdateringar etc. direkt från fabrikerna. Sådant som har en stor påverkan på tex bilens säkerhet, prestanda, bränsleekonomi, andrahandsvärde mm.

Jämförbara

Vi på Svenstigs Bil vet att vi inte är dyrare vid rätt jämförelse av innehåll och kvalité. Därför vågar vi utlova en prisgaranti till våra kunder som lämnar en Audi, Skoda, VW eller Seat till oss för service eller reparation.

Villkoret för att prisgarantin ska gälla är att du som kund kan styrka att du fått ett bättre pris från en annan verkstad med motsvarande innehåll i servicen eller reparationen. Bilarna som vi erbjuder vår prisgaranti på ska vara fyra år eller äldre.

När det gäller ”våra” märken är vi övertygade om att vi är ditt bästa val. Så lämna din bil till en specialist nästa gång.

Och du, kom ihåg att ”Bra bilägande börjar hos oss”.

Sök bland våra bilar

×