Service erbjudanden

Vi vill underlätta för dig som kund. Vi erbjuder därför en rad tjänster som ska spara tid och arbete för dig samtidigt som det ska vara smidigt och kostnadseffektivt.

Förbesiktning

Vi hjälper dig att se till att din bil är i gott skick inför besiktningen, så att du slipper den kostnad och det besvär en ombesiktning innebär.

Har du trots allt fått en tvåa på besiktningen?

Ingen fara, vi släcker dina tvåor. Svenstigs är en auktoriserad verkstad som har rätt att släcka tvåor från Bilprovningen. Spara både tid och pengar lämna din bil hos oss så reparerar våra duktiga mekaniker felet och därefter släcker vi tvåan. Klart.

Stenskott

Ett stenskott är en speciell spricka. Vi hjälper dig att laga stenskottet direkt -före rutan spricker.
Vindrutan i din bil är mer än bara ett skydd mot väder och vind. Den utgör även en viktig del av bilens konstruktion och bidrar till karossens styvhet och krocksäkerhet, bland annat ger vindrutan stöd åt krockkudden vid en kollision. Dessutom finns en hel del avancerade förarassistanssystem i din bil som vindrutan ska fungera tillsammans med, exempelvis laser, sensorer och kameror. Därför gör du klokt i att låta de som kan bilen montera en Originalvindruta när det är dags att byta.

Däckhotell

Vi förvarar dina hjul på vårt femstjärniga däckhotell. Före de checkas in för säsongen rengör vi alltid hjulen och sedan förvarar vi dem mörkt och svalt för bästa omvårdnad.

Läs mer här.

Sök bland våra bilar

×