Det finns många bra skäl att hyra bil av oss.

Vi erbjuder bra hyrbilar genom vårt samarbete med Europcar. Vi hyr ut allt från tuffa småbilar till exklusiva kombibilar, sportbilar, minibussar till transportbilar i flera storlekar. Våra hyrbilar kommer från Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche. Bilmärken som står för kvalitet och säkerhet, och modeller som är prisbelönta och rosade i pressen.

Biluthyrning med garanti

Det är snabbt & enkelt att hyra bil hos oss. I allt vi gör tänker vi på att det ska vara smidigt för dig när du hyr bil av oss. Våra unika garantier ger dig snabba lösningar om någonting händer på vägen. Genom vårt kvalitetscertifierade verksamhetssystem kan lova att de gäller i hela Sverige.

5 minuters garantin

Vi lovar att leverera hyrbilen på rätt plats och tid. Om vi skulle bli försenade med 5 minuter eller mer tar vi inte betalt för första hyresdygnet. Det gäller förbokade hyror både vid leverans och vid hämtning ”över disk”. I det senare fallet gäller 5 minuter från det att du kommer fram till disken tills du har nyckeln i handen.

45 minuter minuters garantin

Om någonting händer på vägen, lovar vi att ordna en lösning inom 45 minuter från det att du tar kontakt med oss. En lösning ska i första hand vara en ny hyrbil. Andra alternativ kan vara en övernattning på hotell i väntan på den nya bilen eller en taxiresa. Tar det längre tid än 45 minuter att ordna en lösning bjuder vi på ett hyresdygn.

Smidiga lösningar och bra bemötande

Vi lyssnar på dina behov och hittar en bra lösning för just dig. Du är välkommen att kontakta oss, ringa eller maila, eller varför inte titta in till oss!

Varmt välkommen till oss i Värnamo på Europcar!

Joachim Björk

Kundmottagare hyrbilar Telefon: 0370-205 60
E-post: joachim.bjork@svenstigs.se

Länkar

Sök bland våra bilar

×