Feedback

Lämna dina synpunkter!

Dina åsikter räknas! Ge oss din feedback eller dina synpunkter

Scania lastbil och buss

Scania har som mål att leverera optimerade tunga lastbilar och bussar, motorer och tjänster, erbjuda våra kunder den bästa driftsekonomin och därigenom vara det ledande företaget i vår bransch.

Tjänster

data-

Scania Aktuellt

Välkomna vintern med ett nytt nummer av Scania Aktuellt! I senaste numret hittar du som vanligt fina erbjudande och spännande reportage.

Läs senaste numret

Auktoriserad verkstad

Svenstigs Bil är en auktoriserad verkstad för Scania lastbilar och bussar. I vår lastvagnsverkstad jobbar mekaniker som har ett stort kunnande om våra tunga fordon och kan ge dig den service du behöver.

Nya numret av MIL 4/15

Mil är Scania-Bilar Sveriges kundtidning för alla med anknytning till tunga fordon och transportnäringen i Sverige.
Under 2015 utkommer Mil i mars, juni, september och december. Om du är intresserad av att få Mil hem i brevlådan, kontakta oss så hjälper vi dig.

Läs senaste numret

Levererade fordon

Nyheter

Välkomna på Åkarträff 2016

Välkomna på Åkarträff 2016

Välkommen på Åkarträff 2016. Vi har det stora nöjet att åter bjuda in er åkeriägare och chaufförer till oss på Scania Svenstigs Bil….

Öppettider i jul och nyår

Öppettider i jul och nyår

Våra öppettider under jul och nyår: 23 december öppet till kl 13 Julafton stängt Juldagen stängt Annandag jul stängt Nyårsafton stängt Nyårsdagen…

Scania

Scania

Ytterligare ett alternativt drivmedel för Euro 6: Scania lanserar etanol, Arla köper 17 fordon. Scania släpper en etanolmotor för Euro 6 och…

Scania Sverige

Mer information och erbjudanden på scania.se

Besök Scanias webbplats

Scania