Sommarens öppettider

Försäljning måndag-fredag 09:00-18:00.
Service måndag-fredag 07:00-16:30
Service telefontid 07:30-16:00.
Skadecenter måndag-fredag 07:00-16:30, semesterstängt v. 29-30.

Scania Värnamo måndag-fredag 07:00-16:00
(gäller 19 juni - 11 augusti).
Scania Smålandsstenar måndag-fredag 07:00-16:00, lunchstängt 12:00-12:45.

Sommarens öppettider

Scania lastbil och buss

Scania har som mål att leverera optimerade tunga lastbilar och bussar, motorer och tjänster, erbjuda våra kunder den bästa driftsekonomin och därigenom vara det ledande företaget i vår bransch.

Scania

Scania Aktuellt

Äntligen dags att byta ut mössan mot solglasögonen. Våren rullar in över oss med full fart och ljuset är mer välkommet efter månader av mörka vägar och dagar. Vi har som vanligt bra erbjudanden på Scania Selection och Scania Truck Geer till dig som sitter bakom ratten. Läs mer i senaste Aktuellt.

Läs senaste numret

Auktoriserad verkstad

Svenstigs Bil är en auktoriserad verkstad för Scania lastbilar och bussar. I vår lastvagnsverkstad jobbar mekaniker som har ett stort kunnande om våra tunga fordon och kan ge dig den service du behöver.

Auktoriserad verkstad

Scania Mil

I detta nummer av tidningen Mil kan du läsa om Mölndals stads resa mot grönare transporter. För tre år sedan hade de inga lastbilar som gick på biogas för hanteringen av avfall. Idag har de nio. Ett annat viktigt område för oss är säkerheten. Läs om testerna som gjorts på Scanias nya lastbilsprogram. Och mycket annat förstås. Trevlig läsning!

Läs senaste numret
Scania Mil

Nyheter

Scania Sverige

Mer information och erbjudanden på scania.se

Besök Scanias webbplats

Scania

Sök bland 164 bilar

×