⏵︎

Kul på jobbet sedan 1929.

Med nästan hundra år i branschen har vi lärt oss ett och annat om hur man skapar en arbetsplats som människor vill stanna på. Och vi har kommit fram att den största anledningen till att trivas är de små sakerna. Som att jobba i rena och trevliga verkstäder. Eller välbryggt kaffe på morgonen. Det viktiga för oss är inte din nivå av erfarenhet, utan att du vill vara med och sprida glädje på jobbet. Så är du intresserad av att göra karriär – och är mån om att den blir lite extra trevlig? Då är du välkommen till oss på Svenstigs.

Lediga tjänster just nu:

Intresseanmälan fordonstekniker.

Gislaved Värnamo

Vi söker Biladministratör

Halmstad Värnamo

Vi söker Bilvårdsansvarig

Halmstad

Bilplåtslagare till Svenstigs i Värnamo

Intresseanmälan tekniker till Svenstigs Lastbilar.

Värnamo

Spontanansökan

Hos oss har du alltid möjlighet att ”plugga vidare”.

Alla som har kört en bil vet att det viktigaste är inte var resan början – utan vart den är på väg. På samma sätt tänker vi om våra kompetenser på jobbet. För det första har vi möjlighet att internutbilda alla nyanställda som behöver utöka sin kompetens. Vi anpassar oss både till de erfarna och de som aldrig jobbat med bilar innan. Antingen hos oss på Svenstigs eller via våra generalagenter som Volkswagen Group och Scania. Men den där resan vi nämnde är såklart inte klar där. Under hela din anställning hos oss kommer vi förse dig med rätt utbildningar för att hänga med i branschen. Även om du inte söker dig till oss för att plugga är det faktiskt en väldigt stor fördel i din karriär.

Har du några frågor? Då svarar vi gärna på hr@svenstigs.se

Globala bilmärken – lokalt hjärta.

Audi, Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Škoda och Scania. Det är märken som blivit kända över hela världen för sin innovation, design och kvalitet. Vi har arbetat hårt under decennier för att bygga starka relationer till dessa företag. Något vi även har byggt upp under nästan hundra år är förtroendet från invånarna i de orterna där vi verkar. Vi är ett familjeägt bolag med personliga och djupa rötter i vårt lokalsamhälle. Det betyder att vi verkligen bryr oss om att göra vårt närområde bättre. Därför stöttar vi föreningslivet och andra lokala kulturprojekt. Och gör allt för att bygga starka band till våra kunder. Vi jobbar med globala bilmärken – men för våra medmänniskor på orten.

Vill du veta mer om Svenstigs?