Volkswagen

Välkommen till Svenstigs Bil.

Så här fungerar bonus malus

Medierna har börjat att rapportera alltmer om bonus­ malus och vi får fler och fler frågor om detta. Många av våra kunder känner sig fortfarande dåligt informerade om vilka effekter den nya fordonsskatten får eller när den införs. Här kan du läsa mer om hur det fungerar och när det träder i kraft.

Läs mer

öppnas i nytt fönster

Boka servicetid

Dags att serva bilen? Med vår internetbokningstjänst når du oss dygnet runt
– välj när det passar dig att komma in till oss.

Välj tid

Öppnas i en ny flik i din webbläsare.

Attraktiva tjänstebilar

Business Edition – för dig som företagare och tjänstebilsförare. Vi har samlat våra mest intressanta erbjudanden i en attraktiv paketering. Självklart kan varje modell skräddarsys efter eget önskemål. Ta kontakt med oss i Team Volkswagen och prata din nästa tjänstebil. We mean Business. 

Kontakta oss

Scrolla vidare för att komma till aktuella kampanjer

Volkswagenkortet

Volkswagenkortet är speciellt framtaget för dig och din Volkswagen. Med syftet att gör ditt bilägande enkelt, tryggt och mer förmånligt. 

Läs mer och ansök online

Kampanjer

Aktuella kampanjer och erbjudanden på bilar som vi har på Svenstigs Bil just nu.

Volkswagen

Vi har förmånen att få arbeta med Volkswagen, ett av de ledande varumärkena i branschen och har möjlighet att erbjuda våra kunder prisvärda produkter i alla segment, allt från Volkswagens minsta bil up! till den mest rejäla suven Volkswagen Touareg. Hos Volkswagen finns en bil för alla. Välj bara hur du vill använda den – så visar vi vilken modell som är bäst för dig.

När du vill uppleva och provköra Volkswagen är du välkommen in till oss.

Se våra aktuella kampanjer här.

Länkar

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×