Volkswagen elbil ID.7

Privatleasing

Ett populärt och bekvämt sätt att ha bil är att leasa bil privat, för den bärande tanken med privatleasing är enkelhet. Du avtalar körsträcka, bestämmer tid och betalar en leasingavgift per månad för ditt nyttjande av bilen. Efter avtalstiden återlämnar du bilen till din återförsäljare.

Hur fungerar det?

Till skillnad från billån behöver du inte betala någon kontantinsats vid privatleasing. Du betalar en kostnad per månad som är baserad på en rörlig ränta. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Precis som när du äger en bil är det viktigt att vårda din bil vid privatleasing. Om det finns skador på privatleasingbilen behöver de åtgärdas.

Fördelar med att privatleasa en bil hos oss

På Svenstigs Bil erbjuder vi privatleasing för Skoda, Volkswagen och Audi. Välj den bil som passar dig bäst.
Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för din nya Volkswagen, Skoda eller Audi. Kombinera leasingen med försäkring för ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning sker per månad

Ingen kontantinsats

Vid privatleasing finns inget krav på kontantinsats

Återlämna bilen till oss

Ingen oro kring framtida värde, efter avtalstiden är slut lämnar du bilen till oss.

Service ingår
Avtalstid 24-36 månader

Det finns även möjlighet till annan avtalstid.

Vad bör jag känna till?

Det är extra viktigt att tänka på avtalstid och körsträcka vid Privatleasing. Övermil debiteras om du kör fler mil än ingått avtal.

Vill du veta mer om vad som räknas som normalt slitage?

Vi har tagit fram en guide som gör det enklare att se vad som är onormalt slitage till guiden.

Teckna leasingavtal hos oss

Kontakta oss

Just nu har vi på Svenstigs Bil extra förmånliga erbjudanden av privatleasing. Se vilka modellversioner som erbjuds samt priser här. Privatleasing är en smidig, enkel och trygg lösning för dig som tycker att det är roligare att köra bil än att äga bil. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en provkörning.

Senaste kampanjer för privatleasing

Visa alla kampanjer för privatleasing