Skoda

Välkommen till oss på Skoda i Gislaved.

Boka servicetid

Dags att serva bilen? Med vår internetbokningstjänst når du oss dygnet runt
– välj när det passar dig att komma in till oss.

Välj tid nu

Öppnas i en ny flik i din webbläsare.

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att ringa eller skicka ett mail till oss om du undrar något. Välkommen att ta kontakt med oss på Skoda Gislaved.

Kontakta oss

Kampanjer

Här har vi samlat alla aktuella kampanjer och erbjudanden på bilar som vi har på Svenstigs Bil just nu.

Visa filter

Märke

Försäljningsställe

Kundtyp

Skoda -Simply clever.

Från början hette företaget Laurin & Klement efter sina grundare, bokhandlaren Vaclav Klement och mekanikern Vaclav Laurin från staden Mladá Boleslav, sju mil norr om Prag. Laurin & Klement etablerade sig som ett aktat bilmärke i Europa. Trots straffbeskattning av bilismen när republiken Tjeckoslovakien bildades i slutet av första världskriget – järnvägen gynnades- utvecklades Laurin & Klement vidare. Skoda är uppkallad efter Emil Skoda, som gjorde baronen Waldsteins mekaniska verkstad i Pilzen berömd

En Skoda idag jämfört med för 10 år sedan är något helt annat. Det har inte minst motorjournalister världen över strukit under när nya modeller lanserats under de senaste åren.

Skoda har idag ett modellprogram som är betydligt bredare än för några år sedan där kvalitetskänslan och utrustningsnivån är tagen till en ny nivå. En Skoda är ett starkt alternativ för en tjänstebilsförare och utmanar många av de mer prestigefyllda märkena. Fokus är på smarta och prisvärda lösningar och utrustningsval, som passar såväl tjänstebilsföraren som barnfamiljen. Det är precis som Skodas devis ”Simply clever”.

Sök bland bilar

×