Störst i Sverige på transportbilar.

Välkommen till Volkswagen transportbilar och Svenstigs Bil. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Vi satsar dubbelt.

Vi satsar och fördubblar styrkan i Team transportbilar. Vi är redan bra men ska bli dubbelt så bra. Tveka inte att ta kontakt med oss. Vi hjälper er att skräddarsy lösningar för dig, kollegorna och företaget.

Kontakta oss i Värnamo Kontakta oss i Gislaved

En skräddarsydd lösning är alltid bättre.

Vi hjälper er att få en serviceinredning för proffs. Vi skräddarsyr och monterar extrautrustning som optimerar era fordon för dig och dina kollegor. Prata därför extrautrustning med oss. Vi har lång erfarenhet och arbetar med professionella leverantörer för både transportbilar och buss.

Kampanjer

Aktuella kampanjer och erbjudanden på bilar som vi har på Svenstigs Bil just nu.

Transportbilslösningar för alla branscher.

Volkswagen. Störst i Sverige på transportbilar.

Har du behov av lasta mycket? Bygga en inredning som passar din verksamhet? Eller har du krav på höjd, längd och lastvikt. Det är inga nya utmaningar eller frågor för oss som arbetar med VW Transportbilar. Vi är vana att hjälpa våra kunder med att hitta de bästa lösningarna och skräddarsy fordon utifrån alla upptänkliga önskemål.

Kundspecifik anpassning av transportbilar, lastbilar och personbilar har funnits i lika många år som bilen själv.

Volkswagen All-in.

Genom All-in samlar vi bilkostnaderna med en månatlig betalning på en faktura. Företaget får mindre pappershögar och enklare administration. Enkelt paketerat med Volkswagen Leasing, som ger momsavdrag med 50 procent av leasingavgiften och företaget behöver inte binda eget kapital för bilarna. Volkswagen Försäkring, förmånligare försäkringspremie när bilen finansieras hos Volkswagen Financial Services och ersättning med upp till 50 000 kr för stulen utrustning i lastutrymmet. Volkswagen Serviceavtal från låga 99 öre milen. Vi kan också erbjuda föraren ett drivmedelskort laddat med konkurrenskraftig företagsrabatt. Mer pang för pengarna. Gå All-in.

Jonas Liljeqvist

Säljare Transportbilar Värnamo Telefon: 0370-205 32
E-post: jonas.liljeqvist@svenstigs.se

Torbjörn Dyeson

Säljare Transportbilar Gislaved Telefon: 0371-58 68 14
E-post: torbjorn.dyeson@svenstigs.se

Länkar

Sök bland våra bilar

×