Helt nya Škoda Kodiaq Laddhybrid

Giltig till 2024-09-30

Kampanjerbjudande

Privatleasing fr. 7 080 kr/månad
inkl. service 36 mån
Körsträcka 3000 mil

Kontant fr. 506 000 kr

En 4,7 m lång SUV och störst bagageutrymme i klassen.

Škoda Kodiaq är en banbrytande sjusitsig SUV med avancerad fyrhjulsdrift och generös utrustning även i standardutförande. En bil som kan ta dig precis dit du vill, vart din inre kompass än pekar. Välkommen in och provkör.

Med sin kraftfulla utstrålning visar SKODA KODIAQ att den står redo för de tuffaste utmaningar. De rena, skarpskurna linjerna ger bilen en unik, uttrycksfull och tidlös design. Kodiaq är en hårdhudad skönhet med robust kaross och imponerande offroad-förmåga. De rena, skarpskurna linjerna i nya formspråket ger bilen en unik, uttrycksfull och tidlös design.

Uppkopplad i din Škoda Kodiaq

Skoda Kodiaq ser till att du kan hålla kontakten, var du än befinner dig. Att vara uppkopplad hela tiden innebär inte bara att man har tillgång till underhållning och information utan också att man kan få hjälp om så skulle behövas under resan. Skoda Connect är också din förbindelselänk till obegränsade kommunikationsmöjligheter.

Plats för mer

Hur många är ni i familjen? I den version av Kodiaq som har en 3:e sätesrad som alternativ, kan upp till sju personer färdas bekvämt. Den eleganta, funktionella interiören erbjuder många möjligheter och skapar en harmonisk atmosfär – perfekt för gemenskapen ombord, när du är ute på spännande äventyr med familj och vänner.

Praktiskt taget fulländad

Praktisk utrustning gör livet så mycket lättare. Därför levereras Kodiaq med lösningar som utgår från dina verkliga behov, med bland annat ”Simply-Clever” utrustning som är lika användarvänlig som den är smart. Till detta ska läggas utrustning som konstruerats med speciell omsorg om dig och din familjs säkerhet och trygghet.

Kodiaq Selection Business Edition iV TSI 204 hk DSG PHEV 4×4

Adaptiv farthållare
Elektrisk utfällbar dragkrok
Elbaklucka öppning/stängning
Backkamera
LED- Matrix strålkastare
3-zon climatronic
Navigation
Elektrisk bränslevärmare med tidur och app
Bränsleförbrukning vid blandad körning från 0,5 l/100 km.
CO₂-utsläpp från 8,8 g/km. Miljöklass Euro 6 AP.

Ta kontakt direkt

Boka provkörning