Kom in och provkör den idag.

Skoda Fabia är en bil som måste upplevas.

Boka din provkörning med oss

ŠKODA FABIA Monte Carlo – en bil med utstrålning

Den slående utformningen av sportiga MONTE CARLO framhävs av unika element som grillen, aluminiumfälgar och svarta backspeglar. Invändigt har den bla. sportratt klädd i perforerat läder med röd sömnad som även finns på växelspak och handbroms.

ŠKODA FABIA Monte Carlo TSI 95
Privatleasing fr. 2 295 kr/mån

Skoda Fabia med ett snyggt utseende och den senaste tekniken. Upplev vad funktioner som Front assist, pekskärm, parkeringssensorer och Connectivity kan göra för dig och din bilkörning. Med ŠKODA Connectivity är du alltid uppkopplad med din omvärld. Håll kontakt med dina nära och kära och få uppdateringar om händelser eller platser nära dig. Var du än befinner dig.

Det ska vara säkert

6 krockkuddar och ännu fler assistanssystem. Krockkuddar i framsätet, krockkuddar i sidorna och även sk. gardinkrockkuddar vilket ger samtliga passagerare ett skydd.

Alltid bagageutrymme över

Det finns ett stort utrymme för både passagerare och deras bagage. Skoda Fabia förblir överlägsen med sina praktiska funktioner och smarta uppfinningar. 330 liter bagageutrymme som kan ökas till 1159 liter med nerfällda baksäten.

Kom in och provkör den idag.

Skoda Fabia är en bil som måste upplevas.

Boka din provkörning med oss

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×