Kom in och provkör den idag.

Skoda Fabia är en bil som måste upplevas.

Boka din provkörning med oss

Skoda Fabia -en bil för ett större liv.

Nu har vi uppdaterat Skoda Fabia med ett nytt utseende och den senaste tekniken. Upplev vad funktioner som Front assist, pekskärm, parkeringssensorer och Connectivity kan göra för dig och din bilkörning. Med ŠKODA Connectivity är du alltid uppkopplad med din omvärld. Håll kontakt med dina nära och kära och få uppdateringar om händelser eller platser nära dig. Var du än befinner dig.

Det ska vara säkert

6 krockkuddar och ännu fler assistanssystem. Krockkuddar i framsätet, krockkuddar i sidorna och även sk. gardinkrockkuddar vilket ger samtliga passagerare ett skydd.

Alltid bagageutrymme över

Det finns ett stort utrymme för både passagerare och deras bagage. Skoda Fabia förblir överlägsen med sina praktiska funktioner och smarta uppfinningar. 330 liter bagageutrymme som kan ökas till 1159 liter med nerfällda baksäten.

Nya Skoda Fabia har eleganta och attraktiva former

Den nya och förbättrade Fabia har ny design både fram och bak. ny grill, graciösa LED-strålkastare och LED-bakljus. Det är en bil med karaktär.

Nu ett extra bra erbjudande som inkluderar Komfortpaketet:

Privatleasa en Fabia Style TSI 95 hk för 1 849 kr/mån

Inklusive Komfortpaketet: Automatisk luftkonditionering Climatronic, farthållare, parkeringssensorer bak, avbländningsbar innerbackspegel.

Färg: vit och röd

Begränsat antal bilar, så först till kvarn.

Kom in och provkör den idag.

Skoda Fabia är en bil som måste upplevas.

Boka din provkörning med oss

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×