ŠKODA KAROQ Ambition Life Edition 1,0 TSI 115 hk man.

Nya Skoda Karoq är en lite mindre SUV med högsta säkerhetsnivå, stort utrymme och riktigt smarta Simply Clever-tekniker. Autobroms är en självklar standardutrustning, precis som VarioFlex-baksätet, där varje sittplats kan justeras individuellt och till och med lyftas ut helt och hållet.

Just nu ingår Dragpaket utan extra kostnad (ord. 10 900 kr) och Komfortpaketet

  • Elektrisk utfällbar dragkrok
    El-baklucka öppning/stängning
    Backkamera
    Takräcke
  • Komfortpaket innehåller: tonade rutor, eluppvärmd baksäte, USB port och 230 v uttag till baksätespassagerare,

Extra utrustad med:

Full LED-strålkastare med AFS
Eljusterbara/elinfällbaraoch eluppvärmda sidobackspeglar
Auto LightAssist med regnsensor
Delläderklädsel
Rattvärme
Parkeringssensorer fram och bak
Kromlister runt sidorutorna

Kampanj just nu:

Välj till 150 hk och DSG för 40 000 kr

Skoda Karoq, en stark utmanare i klassen av kompakta suvar.

4,38 meter lång, upp till 588 liters lastkapacitet och åtta valbara drivlinor direkt från start. Självklart också utrustad med klassledande uppkopplade tjänster, högsta säkerhetsnivå och en riktig smart paketering av såväl funktioner som utrustning. För oavsett om det gäller funktion eller säkerhet, är den svenska basutrustningen i nya KAROQ hög, bland annat med nio krockkuddar och det flexibla VarioFlex-baksätet. Standard är också ŠKODA Connect där föraren exempelvis kan styra vissa av bilens funktioner genom en app och bilen själv kan föreslå och boka in servicetider på en av föraren föredragen auktoriserad verkstad när servicebehov föreligger. Och självklart är nya KAROQ standardutrustad med eCall som automatiskt larmar SOS i händelse av en olycka.

Autobroms och adaptiv farthållare standard

Oavsett version är utrustningsnivån hög, inte minst för att maximera användarvänligheten och säkerheten. I grundversionen Ambition ingår självklart autobroms och adaptiv farthållare, tillsammans med bland annat tvåzons klimatanläggning, 17-tums lättmetallfälgar Triton, nio krockkuddar inklusive knäkrockkudde för föraren, multimediasystem Bolero med åttatums pekskärm, uppkopplade tjänster via ŠKODA Connect och SmartLink för spegling av mobiltelefonen.

Dubbelt hyllad.

Nya ŠKODA KAROQ både ”Årets smartaste bil” och ”Årets familjebil”.

Välkommen för att upptäcka alla finesser.

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×