Svenstigs levererar elbilar till NT Service.

Svenstigs är stolta över att få leverera 8 stycken nya elbilar till NT Service.

– Vi har ett nära samarbete sedan många år och är glada att fortsatt få leverera Volkswagen elbilar till NT Service, säger Kalle Sahlstedt, Volkswagensäljare på Svenstigs.

Hållbarhet har blivit ett grundkrav och ebilar är en viktig pusselbit när det gäller att nå uppsatta klimatmål. Omställningen till elektrifiering av bilparken känns mer angelägen än någonsin. Svenstigs märker  att efterfrågan på elbilar ökar.

Nt Service kör mot en grönare framtid.

Nt Service är ett städbolag som verkar mestadels inom GGVV regionen och Ljungby.

De har, som i ett led i sitt miljöarbete, köpt in ytterligare 8 stycken elbilar, Volkswagen ID.3.

– Vi har valt att ta ett aktivt miljöansvar genom att göra medvetna val i allt vi kan inom vårt arbete. Därför är idag nästan hela bilpoolen elbilar – och vi siktar på att samtliga av våra bilar ska gå på el inom 2 år, säger Torbjörn Sporre, ägare och vd på Nt Service.

Vidare berättar Torbjörn att det är viktigt att deras medarbetare kör bilar med hög säkerhet och med bra komfort.

Volkswagen ID.3 är en riktigt trevlig elbil med topprestanda, banbrytande design och generös räckvidd. ID.3 har också högsta betyg i Euro NCAP:s säkerhetstester.

Svenstigs tackar för affären och önskar NT Service många körglada mil.

Kontakta oss om du vill veta mer.

Vill du veta mer om elbilar eller hur total kostnadskalkylen ser ut jämfört med en bensin/diesel, tveka inte på att kontakta oss. vi ser över helheten tillsammans med dig.

Välkommen!