Extra kärlek till din bil

Svenstigsveckorna 17–29 oktober Extra kärlek till din bil

Under våra Svenstigsveckor gör vi det vi älskar mest – bjuder in våra gamla och nya kunder för att tillsammans nörda ner oss i allt som har med bilar att göra.

Vi har laddat upp med olika aktiviteter och erbjudanden och finns förstås i våra bilhallar för att svara på alla dina frågor. Ta chansen att ge bilen lite extra kärlek de här veckorna. I år lanserar vi en gratis hälsokontroll för din bil, ger dig tillgång till en smart serviceapp och sänker priset på praktiska tillbehör.

Du kan också vara med och tävla om ett presentkort på 10 000 kronor. Läs mer om Svenstigsveckorna här – och kom ihåg att Svenstigs alltid är med dig på resan. 

Hälsokontroll Vill du veta hur din bil mår?

Under hösten lanserar vi en gratis hälsokontroll för din bil. När bilen är hos oss på någon typ av verkstadsbesök kollar vi alltid att den är okej och att allt funkar som det ska.

Under våra Svenstigsveckor kör vi separata hälsokontroller på bokade tider kl. 16–18 på vardagar. Då har du chansen att vara med en av våra specialiserade tekniker under kontrollen. Ring din verkstad och boka tid. Hälsokontrollen – där vi bland annat ser över bilens hjulinställning, bromsar och däck – tar ungefär 20 minuter.

Då bjuder vi även på fika och så har du chansen att vinna ett presentkort på 10 000 kronor. 

Upptäcker vi att något på din bil behöver åtgärdas lämnar vi 500 kr i rabatt på verkstadsarbetet.

Mer Information Vad, var och när är Svenstigsveckorna?

Vad är Svenstigsveckorna?

Under Svenstigsveckorna har vi laddat upp med olika aktiviteter och erbjudanden och finns förstås i våra bilhallar för att svara på alla dina frågor.

När är Svenstigsveckorna?

Svenstigsveckorna pågår 17-29 oktober, alltså vecka 42 och 43.

Var kan man delta?

Vi har flera erbjudanden och evenemang i alla våra bilhallar som du kan läsa mer om längre ner på denna sidan. Missa inte att vara med och tävla om ett presentkort värt 10 000 kr

Läs mer om tävlingen

Svenstigsveckorna Välkommen att delta på våra evenemang

Under v.42 – 43 kommer vi ha flera evenemang med spännande erbjudanden och tävlingar. Läs mer och boka din plats nedan

Kampanjer Takboxar Utrusta din bil till kampanjpris

Visa alla

Under Svenstigsveckorna sänker vi alltid priset på praktisk utrustning och sköna prylar till din bil. Sådant som gör bilfärden enklare, säkrare och roligare.
I år har vi valt cykelhållare och takboxar. Särskilt stolta är vi över att kunna sälja takboxen Calix Aero Loader för fantastiska 7299 SEK (ordinarie pris 9995 SEK). Den droppformade designen är särskilt utvecklad för att ge elbilar längre räckvidd. Tester har visat på en sänkt förbrukning på upp till 7 procent. Vi säljer också takboxen Packline BX Stream XL för 5999 SEK (ordinarie pris 7500 SEK.

Kampanjer Cykelhållare Utrusta din bil till kampanjpris

Visa alla

Behöver du en cykelhållare så säljer vi Thule VeloCompact för kampanjpriset 4599 SEK (ordinarie pris 5599 SEK) eller Thule ProRide 598 för 1599 SEK (ordinarie pris 1899 SEK).

Serviceapp Bättre koll med uppkopplad bil

Under Svenstigsveckorna hjälper vi dig att snabbt komma igång med uppkopplade tjänster för din bil. Nya bilar har ofta mjukvaran installerad men har du en äldre bil får du en smart data-plugg gratis installerad av oss. 

Med mjukvaran och appen för respektive bilvarumärke får du enkel tillgång till tjänster som gör din bilvardag bekvämare. Dessutom får vi förhandsinformation om när det är dags för din bil att få service. Det är ett smidigt sätt för dig att ha koll och kunna planera dina besök hos oss. Så att inte servicelampan börjar lysa första dagen på bilsemestern eller en vecka efter ett verkstadsbesök.

Ring din verkstad och boka tid. När du kommer till oss bjuder vi också på fika och så har du chansen att vinna ett presentkort på 10 000 kronor. Läs mer om tävlingen här

Svenstigs Halmstad 5 år Kom och fira med oss

Nu firar vi att Svenstigs i Halmstad fyller 5 år.

Under Svenstigsveckorna 17–29 oktober bjuder vi på tårta i bilhallen varje vardag kl. 14-18 och lördagar 10-14.

Välkommen att fira med oss!

Vinterdäck

Hjulskiftespremiär lördag 29 oktober Vänta inte med vinterdäcken

Första halkan kommer ofta plötsligt och alltid som en överraskning. Under Svenstigsveckorna tjuvstartar vi därför säsongen och kör hjulskiftespremiär på lördagen 29 oktober kl. 10-14. Ge dig själv chansen i år att vara förberedd på vintern.

Kommer du in till oss och byter däck på premiären får bilen också en hälsokontroll och vi hjälper dig att komma i gång med uppkopplade tjänster för din bil. Boka din tid nu!

Vi bjuder även på fika och så har du chansen att vinna ett presentkort på 10 000 kronor. Läs mer om tävlingen här

Däckhotell – Gislaved Halva priset på däckhotell

Du vet väl att vårt däckhotell i Gislaved är öppet för alla – och när du bokar plats under Svenstigsveckorna betalar du bara halva priset.

Som ny kund på vårt däckhotell kostar det endast 795 kronor för två säsonger (ordinarie pris är 1590 kronor). Då får du dessutom ett hjulskifte på köpet och är med och tävlar om ett presentkort på 10 000 kronor läs mer om tävlingen här. 

Om du behöver fler argument, kan vi också berätta att förvaring på vårt däckhotell gör att dina däck mår bättre och lever längre. När du lämnar in dem rengör vi dem från salt som kan skada gummit. Vi ser över däckens mönsterdjup och tryck så de är redo och säkra för kommande säsong. Och förvarar dem torrt, mörkt och vid rätt temperatur för att förlänga tiden som du kan köra med dem. Bättre för däcken, smartare för miljön och plånboken – och enklare för dig som slipper hantera tunga och smutsiga däck.