Privatleasing

Privatleasing är ett populärt och bekvämt sätt att ha bil. Den bärande tanken med privatleasing är enkelhet. Avtalet innehåller körsträcka och hur lång tid avtalet gäller, där du betalar en leasingavgift per månad för ditt nyttjande av bilen. När avtalstiden är över, lämnar du bilen till din återförsäljare.

Vad är det för skillnad på privatleasing och billån?

Vid privatleasing betalar du en kostnad per månad, till skillnad från billån där du behöver betala kontantinsats. Månadskostnaden baseras på en rörlig ränta och när leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka bilen till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Privatleasing Skoda, Volkswagen och Audi

Svenstigs Bil erbjuder privatleasing för Skoda, Volkswagen och Audi. Välj den bil som passar dig bäst.

Teckna privatleasingavtal hos Svenstigs Bil

Just nu har vi extra förmånliga erbjudanden hos Svenstigs Bil, se alla modellversioner som erbjuds samt alla priser här. Privatleasing är en smidig, enkel och trygg lösning för dig som tycker att det är roligare att köra bil än att äga bil. Kontakta oss för mer information eller för att boka en provkörning.

  • Ingen kontantinsats
  • Ingen oro kring framtida värde, återlämna bilen hos oss
  • Service ingår
  • Avtalstid 24-36 månader, med möjligt till annan avtalstid

Privatleasing är ett enkelt bilinnehav

Vi erbjuder också ett förmånligt och enkelt bilinnehav för din nya Skoda, Volkswagen och Audi. Kombinera gärna din leasing med försäkring för ett attraktivt helhetserbjudande – allt på en faktura och betalning per månad. Privatleasing är det enklaste sättet att köpa bil.

Läs mer om privatleasing Volkswagen

Viktigt att känna till om privatleasing

Precis som när du äger din bil är det viktigt att vårda bilen och ta hand om den, om det finns skador på privatleasingbilen måste dessa åtgärdas. Du måste också tänka på avtalstid och körsträckan som ingår, övermil debiteras om du kört fler mil än vad avtalet säger.

Sök bland våra bilar

×