Bolagsuppdelning inom Svenstigs

Svenstigs Bil AB får ny struktur för personbilar och lastbilar

Bakgrund

Sedan 1929 har vi på Svenstigs Bil AB med stolthet tillsammans med våra kunder byggt en verksamhet som gång på gång visat att vår gemenskap och samarbete är nyckeln till framgång. Nu är vi glada att kunna meddela ett nytt kapitel i vår historia, då vi delar upp vår verksamhet; Personbils- och lastbilsverksamheterna kommer framöver att drivas som två olika bolag, där vardera kan lysa i sin egen rätt och fokusera fullt ut på att leverera fantastisk kvalitet utan kompromisser. Denna förändring innebär inget annat än en positiv utveckling där vi får möjlighet att förstärka vår kompetens inom respektive område.
Vi vill försäkra er om att er kundupplevelse fortsätter att vara i centrum för vår verksamhet, och den enda omedelbara förändringen för er kommer vara att fakturor gällande lastbilsverksamheten framöver utgår från Svenstigs Lastbilar AB. I övrigt förblir den dagliga kontakten och den hjärtliga service ni är vana vid den samma. Vi hoppas dock att med tiden kommer ni märka ett ännu skarpare fokus och högre kvalitet på det vi levererar, allt som en direkt följd av denna uppdelning och vår fördjupade specialisering.

Ert förtroende har alltid varit ovärderligt för oss, och vi ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa. Vi är som alltid här för er, redo att svara på era frågor och funderingar och ser fram emot att möta framtiden tillsammans med er.

Vad betyder det för er?

Kunder: Från och med 2024-01-01 kommer alla fakturor som rör vår lastbilsverksamhet att komma från Svenstigs Lastbilar AB, organisationsnummer 556058-1604.

Leverantörer: All fakturering från er som leverantör som avser lastbilsverksamheten och som tidigare skett till Svenstigs Bil AB, måste från och med 2024-01-01 ske till Svenstigs Lastbilar AB, organisationsnummer 556058-1604.

Fakturaadress:
Svenstigs Lastbilar AB/ePP
Fack 110395
R 011
106 54 STOCKHOLM

E-fakturor
Vi ser främst att ni skickar e-fakturor, där vi samarbetar med Inexchange.
Svenstigs Lastbilar AB
GLN:nr 7365560581608

Pdf-fakturor
Dessa ska innehålla faktureringsadress enligt ovan och mailas till:
bitsdata .mailinvoice@postenscanning.se

När vi beställer från er som leverantör ska beställaren hos Svenstigs Lastbilar AB alltid ange ett referensnummer (ref.nr är endast sifferkod, ej namn). Beställarens referensnummer måste framgå på er faktura.

Tveka inte på att kontakta oss om du har funderingar!
maila: info@svenstigs.se