Skoda Kodiaq, En stor SUV
Skoda Kodiaq
Skoda Kodiaq hos Svenstigs

Škoda Kodiaq

Giltig till 2024-06-03

Kampanjerbjudande

Privatleasing fr. 6 550 kr/månad
inkl. service 36 mån
Körsträcka 1000 mil/år

Kontant fr. 439 600 kr
456000 kr

En 4,7 m lång SUV med upp till sju säten och störst bagageutrymme i klassen.

Škoda Kodiaq är en banbrytande sjusitsig SUV med avancerad fyrhjulsdrift och generös utrustning även i standardutförande. En bil som kan ta dig precis dit du vill, vart din inre kompass än pekar. Välkommen in och provkör.

Med sin kraftfulla utstrålning visar SKODA KODIAQ att den står redo för de tuffaste utmaningar. De rena, skarpskurna linjerna ger bilen en unik, uttrycksfull och tidlös design. Kodiaq är en hårdhudad skönhet med robust kaross och imponerande offroad-förmåga. De rena, skarpskurna linjerna i nya formspråket ger bilen en unik, uttrycksfull och tidlös design.

Uppkopplad i din Škoda Kodiaq

Škoda Kodiaq ser till att du kan hålla kontakten, var du än befinner dig. Att vara uppkopplad hela tiden innebär inte bara att man har tillgång till underhållning och information utan också att man kan få hjälp om så skulle behövas under resan. Skoda Connect är också din förbindelselänk till obegränsade kommunikationsmöjligheter.

Plats för mer

Hur många är ni i familjen? I den version av Kodiaq som har en 3:e sätesrad som alternativ, kan upp till sju personer färdas bekvämt. Den eleganta, funktionella interiören erbjuder många möjligheter och skapar en harmonisk atmosfär – perfekt för gemenskapen ombord, när du är ute på spännande äventyr med familj och vänner.

Praktiskt taget fulländad

Praktisk utrustning gör livet så mycket lättare. Därför levereras Kodiaq med lösningar som utgår från dina verkliga behov, med bland annat ”Simply-Clever” utrustning som är lika användarvänlig som den är smart. Till detta ska läggas utrustning som konstruerats med speciell omsorg om dig och din familjs säkerhet och trygghet.

Škoda Kodiaq Adventure Edition TSI 190 hk DSG 4×4

Inkl. dragpaket och businesspaket läder
Elektrisk utfällbar dragkrok
Elbaklucka öppning/stängning
Backkamera
Ytterbackspeglar aut. nedtonade
3-zon climatronic
Mörktonade rutor
Läderklädsel
Bränslevärmare med fjärr, tidur och app
Bränsleförbrukning vid blandad körning från 5,9 l/100 km.
CO₂-utsläpp från 153 g/km. Miljöklass Euro 6 AP.

Ta kontakt direkt

Säljare Gislaved Skoda Sven

Sven Gotting

Brand Manager Skoda

0371-58 68 24 sven.gotting@svenstigs.se

Boka provkörning