ŠKODA KODIAQ

Kampanj giltig t.om. 2022-09-30

Kampanjerbjudande

Privatleasing FR. 5 195 kr/månad
inkl. service 36 mån
Körsträcka 1000 mil/år

Kontant FR. 424 900 kr

En 4,7 m lång SUV med upp till sju säten och störst bagageutrymme i klassen.

ŠKODA KODIAQ är en banbrytande sjusitsig SUV med avancerad fyrhjulsdrift och generös utrustning även i standardutförande. En bil som kan ta dig precis dit du vill, vart din inre kompass än pekar. Välkommen in och provkör.

Med sin kraftfulla utstrålning visar SKODA KODIAQ att den står redo för de tuffaste utmaningar. De rena, skarpskurna linjerna ger bilen en unik, uttrycksfull och tidlös design. Kodiaq är en hårdhudad skönhet med robust kaross och imponerande offroad-förmåga. De rena, skarpskurna linjerna i nya formspråket ger bilen en unik, uttrycksfull och tidlös design.

Uppkopplad i din ŠKODA KODIAQ

SKODA KODIAQ ser till att du kan hålla kontakten, var du än befinner dig. Att vara uppkopplad hela tiden innebär inte bara att man har tillgång till underhållning och information utan också att man kan få hjälp om så skulle behövas under resan. Skoda Connect är också din förbindelselänk till obegränsade kommunikationsmöjligheter.

Plats för mer

Hur många är ni i familjen? I den version av Kodiaq som har en 3:e sätesrad som alternativ, kan upp till sju personer färdas bekvämt. Den eleganta, funktionella interiören erbjuder många möjligheter och skapar en harmonisk atmosfär – perfekt för gemenskapen ombord, när du är ute på spännande äventyr med familj och vänner.

Praktiskt taget fulländad

Praktisk utrustning gör livet så mycket lättare. Därför levereras KODIAQ med lösningar som utgår från dina verkliga behov, med bland annat ”Simply-Clever” utrustning som är lika användarvänlig som den är smart. Till detta ska läggas utrustning som konstruerats med speciell omsorg om dig och din familjs säkerhet och trygghet.

KODIAQ Adventure Edition TDI 200 hk DSG 4×4

Inkl. dragpaket och businesspaket läder
Elektrisk utfällbar dragkrok
Elbaklucka öppning/stängning
Backkamera
Takräcke Aluminium
Ytterbackspeglar aut. nedtonade
3-zon climatronic
Mörktonade rutor
Läderklädsel
Bränslevärmare med fjärr, tidur och app
Bränsleförbrukning vid blandad körning från 5,9 l/100 km.
CO₂-utsläpp från 153 g/km. Miljöklass Euro 6 AP.

Ta kontakt direkt

Olivia Petkova

Säljare Skoda och Begagnat

0371-58 68 22 olivia.petkova@svenstigs.se

Sven Gotting

Brand Manager Skoda

0371-58 68 24 sven.gotting@svenstigs.se

Boka provkörning