Tiguan Executive Edition TDI 190 4M DSG GT.

Med 4MOTION fyrhjulsdrift tar du dig fram tryggt och bekvämt på alla vägar, oavsett underlag och väglag.

Även med parkeringsvärmare och Executive paketet*

Executivepaketet innehåller elmanövrerad bagagelucka, LED-strålkastare med Dynamic Light Assist, och Eluppvärmd ratt.

GT utöver standardutrustning.

Med GT ingår det också Active Info Display, fullt digitala mätartavlor, Ambiente interiör stämningsbelysning, Full LED-strålkastare, LED-bakljus, LED-belysta instegslister i aluminium, 18 tum ALU ”Nizza”, och Sport-Komfortstolar i ”Art Velour”.

Så mycket att upptäcka med din Tiguan.

Massor av nya upptäckter väntar dig. Med sina suveräna vägegenskaper och avancerade system, är nya Tiguan inte bara en bil som tar sig an äventyren med glans – den är ett magnifikt äventyr i sig själv. Den nya designen visar upp ett nytt, maskulint och elegant formspråk. Titta lite närmare på de eleganta detaljerna i exteriören. Men låt inte blicken stanna där – gå vidare och upptäck också alla de fantastiska designfinesser du hittar inne i kupén.

Hög kvalitet – in i minsta detalj.

När det gäller de tekniska lösningarna, uppfyller Tiguan det som designen redan talar om. Tillsammans erbjuder de många assistanssystemen, moderna tekniken och de flertalet uppkopplings- och anslutningsmöjligheterna ännu mer bekvämlighet och fördelar på alla dina resor.

Tiguan är en rymlig tuffing med stort hjärta som gör allt för att skydda sina passagerare och omgivning. I standardutrustningen ingår 4MOTION fyrhjulsdrift som håller dig på vägen och klassens bredaste säkerhetsfunktioner som skyddar såväl dig som dina passagerare och andra trafikanter. Dessutom kan Tiguan dra släp på upp till 2,5 ton. Läs mer om Tiguan här

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×