Passa på nu och få ett presentkort med ett värde av 5000 kr på ICA, Elgiganten eller på tillbehör till din Transportbil.

Volkswagen Amarok, med komfortpaket.

Amarok har förnämliga terrängegenskaper, fantastisk väghållning och komfort som gör att den imponerar lika mycket på långresor som vid sidan av vägen. De nya V6-motorerna har kraft och vridmoment utöver det vanliga.

Bredaste flakytan i klassen.

Ingen annan pickup erbjuder lika mycket utrymme mellan hjulhusen. Lastbredden på 1222 mm tillåter att Europapallar lastas på bredden. Lastytan är 2,52 m2 och lastutrymmets sidor är 508 mm höga. Den praktiskt låga lasttröskelhöjden är 780 mm. I öppnat läge kan bakluckan belastas med 200 kg och fungerar som en förlängning av flakytan.

En pickup med personbilskänsla.

Inuti kupén får man känslan av att sitta i en lyxig och bekväm personbil. Det är gott om utrymme och från förarplatsen finns flera viktiga funktioner lätt åtkomliga i multifunktionsratten. Vill du ha det extra bekvämt kan du med fördel välja till läderklädda ergoComfort-säten fram.

Effektiva EU6-motorer.

Amarok har kraftfulla V6-motorer med bra prestanda och vridmoment. Välj TDI-motor på 204 hk eller med 258 hk . Båda har BlueMotion Technology som bland annat innebär start/stopp-system.

Amarok Comfortline TDI 204 hk 4MOTION från 338 000 kr (exkl. moms)

Nu kan du även privatleasa din Amarok Comfortline förmånligt!

Komfortpaketet innehåller:

Dragkrok fast 3,5 ton Infällbara ytterbackspeglar
Manuell 3-tonsläpvagnsstabilisering Extravärmare för vatten
Varselljus med assistensljus
Vindruttorkare med regnsensor
 • Fyrhjulsdrift
  Tar dig fram överallt.

  Perfekt för både terräng och landsväg. Välj mellan permanent eller inkopplingsbar fyrhjulsdrift.

 • V6-motorer
  Stark och smidig.

  En lättkörd arbetshäst. Välj mellan flera starka och snåla motorer. Motorerna är treliters V6:or med effekterna 163-224 hk. Max vridmoment 550 Nm.

 • Lastegenskaper
  Unika möjligheter.

  Amarok klarar över 800 kg last vid 45° lutning och har en släpvagnsvikt på upp till 3,5 ton. Du kan lasta en Europall på tvären.

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×