Vi söker tekniker till Gislaved

Biltekniker

Vi söker biltekniker till vår verkstad i Gislaved. Är du en lagspelare med ett genuint bilintresse? Är du dessutom en positiv och serviceinriktad person? Läs då vidare för du kan var den vi söker!

Vi är är ett familjeägt företag med anläggningar i Värnamo, Smålandsstenar, Gislaved och Halmstad. Vi är auktoriserad återförsäljare för Audi, Volkswagen och Skoda personbilar Volkswagen Transport och Scania, samt har för dessa märken också verkstad och reservdelar.

Arbetsuppgifter.

Dina dagar som biltekniker kommer bestå av service, reparationer och felsökning.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning alternativt praktisk erfarenhet som biltekniker. Har du ingen branscherfarenhet men i stället bakgrund inom service/underhåll alternativt inom el, styr- & reglerteknik är du också välkommen att söka.

Som tekniker ser vi också att du har datorvana då datorer numer är en del av verktygslådan.

Du hanterar svenska i tal och skrift.

Vår verksamhet är uppbyggd på långsiktiga och starka kundrelationer där det är viktigt att ett stort fokus läggs på att lösa kundens behov därför ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att kunna prioritera och att arbeta på ett strukturerat sätt. Du bidrar också med ett stort engagemang i vårt förbättringsarbete. Du är en driven, ansvarstagande och noggrann person med ett stort tålamod. En effektiv verkstad bygger på lagsamarbete därför är du en självklar lagspelare med en positiv inställning som passar in i vårt glada gäng!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du arbeta med den senaste tekniken i en nyrenoverad och modern bilverkstad. Dessutom finns det stora utbildningsmöjligheter via bilmärkenas utbildningsprogram. Utöver detta är vi ett glatt gäng och vi strävar efter att alla ska mår bra trivas hos oss! Är du vår nästa stjärna?

Sista ansökningsdag är den 6 februari.

Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén via ida.syren@onepartnergroup.se

One Partner Group jobbar med rekrytering och bemanning. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig.  Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.