Boka servicetid

Dags att serva bilen? Med vår internetbokningstjänst når du oss dygnet runt – välj när det passar dig att komma in till oss.

Välj tid

Boka service hos specialister

Är det dags att serva bilen? Hos oss får du alltid rätt service till rätt pris.
Med vår bokning direkt på webben når du oss dygnet runt, välj när det passar dig att komma in till oss.

Varför ska du serva bilen hos en specialist?

För att bli bäst på något måste man fokusera. Repetera, ta till sig ny information och bli bättre för varje gång. Därför arbetar vi bara med att serva de bilar som vi själva säljer. Här berättar vi mer om vad som skiljer oss från andra verkstäder.

Rätt kompetens och rätt utrustning.

Vår verkstad är auktoriserad av Audi, VW, Skoda och Seat och det ställs höga krav på oss och vår service. Alla tekniker har våra egna specialområden. Vi går regelbundna utbildningar, och vi får dagligen nya uppdateringar från fabrikerna. Till alla moment använder vi godkänd utrustning och vi har cirka 4500 olika specialverktyg till vår hjälp.

Högre andrahandsvärde.

Om du tar väl hand om din bil, och ser till att serviceboken fylls i korrekt kan du komma att få mer betalt när du väl vill sälja den.

Identiska reservdelar.

När en del på din bil byts ut ersätter vi den alltid med en likadan del som bilen en gång tillverkades av, samma hårdhet, samma mått och samma material.

Bilens garanti förlängs.

När du servar din bil hos oss får du alltid ett års, eller 1000 mils, garanti på reparationen. Du får också fortsatt kostnadsfri hjälp om du skulle råka ut för ett driftstopp och 24 månaders garanti på reservdelarna som vi har använt. Garantin täcker dessutom de skador som den skadade reservdelen har orsakat.

Sök bland våra bilar

×